La Mezza Groningen

LaMezza is een Libanees Mezza Restaurant, waar je kunt genieten van het eten van diverse kleine hapjes genaamd Mezza, In het Midden Oosten wordt dit woord gebruikt voor Tapas. Veel gebruikte ingrediënten zijn olijfolie, citroen, kikkererwten en knoflook. Naast de hapjes met vlees, zijn er ook verschillende vegetarische hapjes . Denk hierbij aan Falafel, en Hoummos gemaakt van gemalen kikkererwten.


La Mezza biedt de mogelijkheid om online de Mezza’s te bestellen en af te halen. Door middel van een goed inpak materiaal, biedt La Mezza de mogelijkheid om de bestelling warm me te nemen. Daarnaast biedt La Mezza de mogelijk om diverse Sandwiches te kunnen bestellen die worden gerold in Libanees brood geroosterd om de unieke smaak warm te kunnen proeven.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m zondag van 17:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Diverse gerechten vanaf €2,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over La Mezza Groningen

Hoeveel sterren geef jij La Mezza Groningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van La Mezza Groningen te melden