Park de Houtkamp

(5/5)  1 recensies

Park de Houtkamp is prachtig ruim park in het centrum van Leiderdorp. In het park zijn leuke activiteiten zoals de kinderboerderij van Leiderdorp, een speeltuin, heemtuin en het restaurant Brasseriepark. Net buiten het park ligt een gezellig winkelcentrum waar je ook terecht kan voor een vlugge hap. In het park is veel natuur te vinden. Via de loopweggetjes loop je leuke routes door het hele park. Er is ook een gedeelte waar honden vrij mogen rennen. Tijdens feestdagen is het park de place to go voor leuke activiteiten. Denk hierbij aan live muziek, optredens en andere evenementen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Het gehele jaar 24 uur per dag


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Park de Houtkamp

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig en goed onderhouden park"

Wouter   -   06-04-2020

06-04-2020

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig en goed onderhouden park"

Wij komen hier altijd graag om even lekker te wandelen of langs de kinderboerderij te gaan. Vaak gaat de hond aan de lijn lekker mee. Halverwege stoppen we even bij het speeltuintje waar de kinderen nog lekker hun energie kwijt kunnen. Het park is erg netjes en goed onderhouden. Het biedt voldoende bankjes om even te zitten. Na afloop eindigen we vaak bij de snackbar of Danice voor een patatje of ijsje. Verder zijn er nog met grote regelmaat leuke evenementen in het park zoals live muziek en het jaarfeest. Kortom woon je in de omgeving kom dan zeker langs!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Park de Houtkamp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Park de Houtkamp te melden