Nox Box Bella Ciao Escape Game

NoxBox Bella Ciao is een escapegame dat gebaseerd is op de Netflix serie La Casa de Papel. Er wordt een mysterieus pakketje bij jou thuisbezorgd en elk van de vijf kaarten is bezaaid met puzzels, cijfers en mysteries. Verzamel vrienden, familie of collega's en laat je meeslepen door het verhaal van 'El Professor'. Kraak je hersenen en maak gebruik van internet, audio en Social Media om het mysterie op te lossen.
NoxBox Bella Ciao 2 staat los van het eerste deel is dus gewoon te spelen zonder het eerste spel gespeeld te hebben. In dit tweede deel is El Professor terug en hij heeft een nieuw doelwit. De Goya-schilderijen van het nieuwe museum in Zaragoza. Beide games zijn gemaakt voor 1 t/m 5 personen

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Spel €14,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Nox Box Bella Ciao Escape Game

Hoeveel sterren geef jij Nox Box Bella Ciao Escape Game?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder...

 

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Meest bezochte uitjes van januari

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Nox Box Bella Ciao Escape Game te melden