Uitjesbazen Crazy 88 Challenge

Beleef de mafste dag van je leven met Crazy 88 vanuit je eigen huis: doe alleen of met het gezin/een huisgenoot de gekste opdrachten en speel tegen anderen in heel Nederland en België. Doe mee met Crazy 88 at home, de mafste dag: voor iedereen die zin heeft in ontspanning, gekkigheid en een leuke strijd.
Gedurende het spel ontvang je allerlei maffe opdrachten. Maak een selfie met je koelkast, beschilder je wenkbrauwen met mayonaise of doe een perfecte imitatie van Martien Meiland. Je speelt het spel met een app op je smartphone alleen of met het gezin/een huisgenoot tegen spelers van over heel Nederland en België! Je ontvangt per opdracht punten en zo wordt door het team van Uitjesbazen bepaalt wie er uiteindelijk heeft gewonnen! Ben jij klaar voor de mafste dag van je leven?

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per spel €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Uitjesbazen Crazy 88 Challenge

Hoeveel sterren geef jij Uitjesbazen Crazy 88 Challenge?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Uitjesbazen Crazy 88 Challenge te melden