DarkPark Games

De expériences voor thuis van DarkPark Games zijn ontwikkeld met veel passie en zijn net zo uniek als de fysieke escape rooms van DarkPark. Het eerste spel CONSPIRACY-19 was zo’n succes, dat er al snel een tweede spel is ontwikkeld, namelijk Witchery Spell. Het idee was er al en vanwege het wereldwijde succes van CONSPRIACY-19 kon deze niet lang uitblijven.


CONSPIRACY-19

CONSPIRACY-19 is een meeslepend spel. Het bevat speciaal ontworpen puzzels, talloze unieke voorwerpen en is bovenal een bloedstollend avontuur. Je zult onder andere inloggen op geheime webpagina’s, unieke content te zien krijgen en mysterieuze aanwijzingen ontdekken om de wereld te redden van ‘het virus’. Dichter bij een escape room dan dit ga je niet komen, alleen deze experience kun je spelen vanuit je eigen huis.


Witchery Spell

Witchery Spell is een magisch avontuur dat je vanuit huis kunt spelen in je eentje, met zijn tweeën, drieën of met zijn vieren. Het spel bestaat uit unieke magische voorwerpen, prachtige documenten, speciaal ontworpen puzzels en is een meeslepend avontuur zoals je gewend bent van DarkPark. Witchery Spell is een complete escape room in een doos met alles erop en eraan, alleen deze escape room kun je spelen vanuit de veilige omgeving van je eigen huis.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

CONSPIRACY-19 €49,-

CONSPIRACY Refill kit €9,99

Witchery Spell €49,-

Witchery Spell Refill kit €9,99


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over DarkPark Games

Hoeveel sterren geef jij DarkPark Games?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van DarkPark Games te melden