UP Events Activiteiten

Bij UP Events ben je op het juiste adres voor al jullie teambuildingactiviteiten, bedrijfsfeesten en relatie-events, teamuitjes, bedrijfsuitjes en bedrijfsfestivals. Natuurlijk kan je bij UP ook als particulier terecht. Ze helpen je hier graag met het creëren van een passend bedrijfsuitje of teamuitje. UP Events organiseert activiteiten op de eigen locatie in Amsterdam en door heel Nederland op de locatie van jullie keuze. Denk aan teambuilding activiteiten, city games, creatieve workshops, sportieve activiteiten, bedrijfsuitjes en nog veel meer. UP Events is ook dé specialist voor grote groepen room escape. Hieronder worden een aantal activiteiten uitgelicht:


Archery Tag

Archery Tag van Up Events is een uitdagend spel, dat een combinatie is van Dodgeball (trefbal) en boogschieten. Je kunt Archery Tag spelen op de locatie in Amsterdam-West of op een eigen locatie in Nederland of België, met vrienden, familie of collega’s.




Bubbel Voetbal

Bubbel Voetbal van Up Events is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Gehuld in een enorme plastic bal gaan jullie de strijd met elkaar aan op het voetbalveld. Bounce, stuiter en bots er op los in de mega Zorb ballen. Niet geheel onbelangrijk, bij de locatie kunnen jullie gratis parkeren en genieten van een hapje en drankje!



VR Experience 

Bij de VR Experience van Up Events treed je binnen in geheel nieuwe werelden. Zodra je de speciale Virtual Reality-bril op zet waan je jezelf in een virtuele wereld waarin je leuke games speelt en toffe ervaringen beleeft. In totaal zijn er drie VR-sets waarop gespeeld kan worden.



Lasertag

Lasertag van Up Events is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze schitterende locatie kun je gratis parkeren en genieten van een hapje en/of drankje. In de zeer grote Arena van wel 900m2 kun je Lasertag spelen van 6 tot wel 24 personen tegelijk. Lasertag Amsterdam beschikt over een Lasertag Arena waar tot wel 6 verschillende teams in 1 veld kunnen spelen.



Room Escape Amsterdam

Room Escape Amsterdam is een super leuk uitje voor particulieren maar zeker ook voor bedrijven. Het concept is heel eenvoudig, u wordt samen met uw vrienden, collega’s of familieleden opgesloten in een van de Room Escape kamers.


 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bubbel Voetbal €21,75 p.p.

VR Experience €21,75 p.p.

Archery Tag €21,75 p.p.

Lasertag 30 min €13,03 p.p.

Lasertag 75 min €21,75 p.p.

Room Escape €21,75 p.p.



Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over UP Events Activiteiten

Hoeveel sterren geef jij UP Events Activiteiten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van UP Events Activiteiten te melden