Up Events Online Teambuilding Game

Nieuw bij UP Events: de online teambuilding game ‘’Project Arrow’’. Deze hilarische online teambuilding game kun je op afstand samen met elkaar spelen en is een spel waarbij verbinding en samenwerken centraal staan. Ideaal in tijden van digitale communicatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Ontstaan uit liefde voor teambuilding activiteiten, in een tijd waarin we niet bij elkaar mogen zijn. Hiermee motiveer je je elkaar, en breng je mensen dichter bij elkaar!


Project arrow


Het verhaal van Project Arrow

De wereld verkeert in een crisissituatie van ongekende omvang. Het is aan de wereldleiders om dit snel op te lossen. Echter, in het verleden is gebleken dat zij niet goed met elkaar overweg kunnen. Om ervoor te zorgen dat de wereld niet vergaat, heeft een specialistisch team een online tool ontwikkeld, genaamd ‘Project Arrow’. Hiermee kunnen de wereldleiders op een efficiënte en vakkundige manier elkaars kwaliteiten ontdekken en deze inzetten in een race tegen de klok. Want, met een juiste samenwerking zijn de grootste problemen op te lossen. De naam van het spel is gebaseerd op het vormen een sterke groepsformatie in de vorm van een pijl.


Teken je collega


Spel spelen op afstand

Deze online teambuilding game speel je met een groep mensen vanaf 8 personen omdat er dan in minimaal 2 aparte teams tegen elkaar gespeeld kan worden. Dit is ook de reden dat dit een ‘challenge’ is; het team dat als eerste alle vragen goed heeft, wint. Gedurende het spel deelt de spelleider van UP Events tussenstanden met de teams wat de tijdsdruk verhoogt. De spelers zitten allen op hun eigen plek en elke speler heeft twee schermen nodig, zoals een telefoon in combinatie met laptop of tablet met internetverbinding. UP Events verzorgt per game persoonlijk een introductie en opstart. Daarna kunnen alle teams inloggen. Elk team vertegenwoordigt een wereldleider en krijgt verschillende puzzels en teamopdrachten met o.a. augmented foto & video opdrachten. Juiste antwoorden leveren hints op voor een volgende vraag. Na afloop van de game kan iedereen elkaars foto’s en video’s bekijken en is er een korte prijsuitreiking.


 

Openingstijden

Het spel duurt ongeveer 75 minuten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

De kosten zijn €19,95 per persoon exclusief BTW.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Up Events Online Teambuilding Game

Hoeveel sterren geef jij Up Events Online Teambuilding Game?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Up Events Online Teambuilding Game te melden