Art in Tact

Regelmatig organiseert Art in Tact een workshop intuïtief schilderen met open inschrijving in hun atelier op vast gestelde datums. Heb je nu met een groep vanaf 3 personen tot maximaal 6 personen dan kun je ook als groep een workshop aanvragen op een andere datum. Het aantal deelnemers is aangepast aan de “nieuwe werkelijkheid” zodat de 1,5 meter gewaarborgd kan worden. De globale inhoud van de workshop: Ontvangst met koffie/thee, uitleg en showen van enkele basis schildertechnieken met acrylverf, penselen, paletmessen. Zelf experimenteren op papier en schildersdoek. Tussendoor een drankje en nootjes en als afsluiting gaat u natuurlijk naar huis met een prachtig zelfgemaakt schilderij.


Workshop schilderen


Groepsuitje

Maak van jullie (familie)feest een onvergetelijk feest met Art in Tact! Een feestje dat anders is dan anders? Geef je feest een andere inhoud met een duurzame en tastbare herinnering voor thuis!


Art in Tact biedt met haar verbindende workshop schilderen het juiste alternatief voor je feest. Samen met jouw familie en/of jouw vrienden maken jullie het schilderij, dat nog jaren lang een plek verdient in jouw huis of bij jouw gasten in huis. Ze bieden op maat gesneden workshop schilderen, met een gegarandeerd succes. De workshop kan in het atelier in Zwolle verzorgt worden met een drankje en een hapje. Groepen tot 15 personen zijn hier welkom en voor grotere groepen zijn er andere ruimtes in het gebouw tot hun beschikking.


De workshop kan ook bij jou thuis of locatie georganiseerd worden, afhankelijk van de grote van de groep en de beschikbare ruimte in het huis. Art in Tact kan ook op de locatie komen waar het feest gehouden wordt. Zij hebben alleen voldoende werkplekken rondom een tafel of tafels nodig en een emmer water. De rest wordt door Art in Tact verzorgt!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De workshop begint om 13.30 uur en loopt door tot uiterlijk 16.30 uur.

Open inschrijving op vastgestelde datums.

Voor groepen ook op andere data geopend.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De workshop kost €59,00 p.p.

 


0 Recensies over Art in Tact

Hoeveel sterren geef jij Art in Tact?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Art in Tact te melden