Art in Tact

Feestje/ workshop om de band met je familie, vrienden of collega’s te behouden of te versterken? Art in Tact maakt het mogelijk met een verbindende workshop schilderen.


Art in Tact komt graag naar een door jullie uitgekozen locatie toe. Samen kunnen jullie gezellig aan de slagnet acrylverf, penselen en doeken. Tijdens de workshop halen jullie als groep herinneringen op en leggen deze vast op doek. Hierdoor ontstaan er nieuwe herinneringen en wordt de verbinding tussen jullie behouden en mogelijk zelfs versterkt. Dit kan op individuele doeken of door gezamenlijk te schilderen op meerdere kleinere of grotere doeken.


Workshop schilderen


Ervaring met schilderen is absoluut niet nodig. Jullie hoeven geen professionele schilders te zijn om deze verbinding tot stand te brengen. Wij geven kleine en haalbare opdrachtjes en laten zien wat we bedoelen. Deze opdrachtjes bieden ruimte om herinneringen op te halen, sterke verhalen te vertellen of juist opnieuw te horen. Gegarandeerd zorgen ze voor hilariteit, duurzame dierbare herinneringen in de vorm van de schilderijen en de creatie van een nieuwe gedeelde herinnering.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De workshop begint om 13.30 uur en loopt door tot uiterlijk 16.30 uur.

Open inschrijving op vastgestelde datums.

Voor groepen ook op andere data geopend.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De workshop kost vanaf €45,00 p.p. bij minimale deelname van 6 personen


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Art in Tact

Hoeveel sterren geef jij Art in Tact?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Art in Tact te melden