Proeffabriek

Kom eten, drinken, proeven, beleven en bewonderen! Wie een bezoek brengt aan de Proeffabriek op de Noordkade, kan er op rekenen dat zín zintuigen overuren maken. Je komt er ogen tekort en je smaakpapillen worden aangenaam geprikkeld door heel veel lekkernijen. De Proeffabriek beslaat een groot stuk van de Noordkade, met winkels vol lekkers rondom een heus Ďmiddenschipí. Tussen de kajuit en de boeg, maar ook op het achterdek kun je plaatsnemen aan een van de gezellige tafeltjes.


Restaurant Pieperz


Om even uit te rusten, om wat te drinken of de inwendige mens te versterken. Rondom het schip vind je allerlei speciaalzaken die perfect aanvoelen waar liefhebbers van delicatessen van houden. Om ter plaatse van te genieten of in cadeauvorm mee naar huis te nemen, Een smaakvol geschenk voor jezelf of voor iemand anders. Wie een rondje Proeffabriek doet, valt van de ene zaligheid in de andere.


Jumbo Foodmarkt


In de Proeffabriek kun je ook terecht voor excursies, workshops en een audiotour! Super leuk om in gezelschap een dagje Noordkade te plannen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag 10.00 tot 18.00 uur

Vrijdag 10.00 tot 21.00 uur

Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Zondag 10.00 tot 18.00 uur

 


0 Recensies over Proeffabriek

Hoeveel sterren geef jij Proeffabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Proeffabriek te melden