Vakantiepark De Witte Berg

Vakantiepark De Witte Berg is een 4,5 sterren ANWB camping en kindvriendelijk vakantiepark midden in de Twentse natuur, bij het authentieke stadje Ootmarsum. De uitgestrekte natuur rondom Ootmarsum biedt de geschikte uitvalsbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Zo kun je het natuurgebied Het Springendal verkennen met haar lommerrijke bossen, kleurrijke heidevelden en fraaie beekdalen. De stadjes Ootmarsum en Oldenzaal zijn ook een bezoek waard. Beleef veel waterpret en sportieve uitspattingen op het Hulsbeek, een recreatieplek in Oldenzaal.


Kamperen

4,5 sterren ANWB camping De Witte Berg heeft een ruim aanbod aan kampeerplaatsen. Je hebt de keuze uit basisplaatsen, comfortplaatsen en kampeerplaatsen met privé sanitair. Je kunt hier kamperen met camper, caravan, vouwwagen of tent en ongestoord genieten van de rust, ruimte en privacy. Alle luxe en (sanitaire) comfort liggen binnen handbereik. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en 10 ampère stroom.  


Verhuur

Vakantiepark De Witte Berg biedt accommodaties geschikt voor 2 tot 6 personen. Je kunt verblijven in een bungalow, trekkershuisje, luxe chalet, tentvilla, boslodge of in een groepsaccommodatie; een authentieke boerderij, geschikt voor 20 personen. De accommodaties zijn voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen, zoals een compleet uitgeruste keuken, comfortabele bedden en een heerlijk terras. Dankzij de vrijstaande ligging van de accommodaties geniet je altijd van veel rust en privacy. Een vakantie bij De Witte Berg is gegarandeerd genieten van het buitenleven!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark De Witte Berg

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark De Witte Berg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark De Witte Berg te melden