De Uitvindfabriek

In De Uitvindfabriek kun je volop actief aan de slag met creatieve workshops. Je maakt bijvoorbeeld een dolfijn van piepschuim of een bootje van afvalmaterialen. Vind je het leuker om zelf filmscenes na te spelen in de Green Screen studio of een tekenfilm te maken met de Praxinoscoop? Het kan! En natuurlijk zet je onze enorme Tinguely machine in beweging! Als het buiten goed weer is kun je experimenteren met onze muziektuin, een waterbaan bouwen of een Ballon Battle doen met je vrienden. Je kiest zelf wanneer en wat je gaat doen!


- Bovenstaande is het programma op openingsdagen voor gezinsbezoek en kinderfeestjes. Dit programma is anders dan het programma van de schoolexcursies in De Uitvindfabriek. Kinderen moeten altijd onder begeleiding zijn van een betalende volwassene

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De activiteiten hebben geen vaste begintijdstippen en de avonturenbegeleiders van De Uitvindfabriek helpen je graag op weg. De Uitvindfabriek is geopend op reservering.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree €8,50

Parkeren is gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over De Uitvindfabriek

Hoeveel sterren geef jij De Uitvindfabriek?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van De Uitvindfabriek te melden