Rederij aan de Vecht

Kom aan boord van het knusse schip Onze Ouwe en beleef de schoonheid van de Vechtstreek vanaf het water. Ze varen het hele jaar door en passen het beleid voortdurend aan, aan de laatste maatregelen van de overheid. Zie de website voor de actuele stand van zaken.


De boot in het water


Vaargebied

Van 1 april tot en met 31 oktober varen ze over de rivier de Vecht tussen Vreeland en Breukelen. Een rondvaart van 2,5 uur langs monumentale buitenplaatsen, theekoepels en koetshuizen. Geniet ondertussen van een hapje en een drankje op het zonnige achterdek of in de koele salon. Van 1 november tot en met 31 maart bevaren ze de Loosdrechtse plassen. De route gaat langs kapitale landhuizen en bekende Nederlanders, via de Kalverstraat door de prachtige natuur van de Kievitsbuurt met zijn oude legakkers en trekgaten. De salon is goed geventileerd en verwarmd en er kan voldoende afstand tot de schipper gehouden worden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 9.00 tot 21.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Instap arrangement €29,50 p.p.

High Tea arrangement €39,50 p.p.

Picknick arrangement €39,50 p.p.

BBQ arrangement €44,50 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Rederij aan de Vecht

Hoeveel sterren geef jij Rederij aan de Vecht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Rederij aan de Vecht te melden