Familievakantiepark Krieghuusbelten

Familievakantiepark Krieghuusbelten is een gezellige 5-sterren familiecamping in Salland, het hart van Overijssel, met ruime comfortplaatsen, diverse verhuurmogelijkheden en modern sanitair. Uw kinderen zullen zich prima vermaken op het park gezien de ontelbare speelmogelijkheden die ze te bieden hebben. Sinds kort beschikken ze hier ook over een interactief pannaveld en een interactief spel genaamd memo, spelen 2.0! Het vrolijke animatieteam biedt ieder weekend en alle reguliere schoolvakanties een gevarieerd programma.


Als het weer wat minder is, zijn er voldoende faciliteiten aanwezig waarmee u en uw kinderen zich kunnen vermaken. Zoals bijvoorbeeld het overdekte verwarmde (30 graden) zwembad met 50 meter lange waterglijbaan voorzien van ledverlichting en een apart peuterbad met speelelementen biedt urenlang speelplezier.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Familievakantiepark Krieghuusbelten

Hoeveel sterren geef jij Familievakantiepark Krieghuusbelten?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Familievakantiepark Krieghuusbelten te melden