Zwolle Unlimited

(5/5)  2 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
01-08-2022 t/m 04-08-2022

 

DIT IS ZWOLLE UNLIMITED- Onze verhalen zijn onze wortels en ze houden ons een spiegel voor.  Festivalplatform Zwolle Unlimited organiseert jaarrond vele festivals die bijdragen aan de verbondenheid van mensen onderling en van mensen met hun omgeving. Van performing arts festivals en cultuureducatiefestivals tot een productiefestival voor jonge theatermakers en muzikanten, pop-up-optredens in de wijken en op scholen en een festival georganiseerd door en voor kinderen.



Daarnaast werkt Zwolle Unlimited samen met organisatoren van andere evenementen in de stad. Zo ontstaat een bruisend kunstzinnig en cultureel totaalprogramma voor Zwollenaren en voor bezoekers van Zwolle. In de agenda zie je het eerstvolgende evenement dat ze organiseren. 

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Zwolle Unlimited

(Pagina 1 van 1)

 

"waanzinig"

kees   -   12-09-2022

12-09-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"waanzinig"

Mooi festestival voor jong en oud. met roots muziek geen pop heerlijk.


"Een heel inspirerend festival imet een hele fijne atmosfeer"

Johan   -   09-09-2022

09-09-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Een heel inspirerend festival imet een hele fijne atmosfeer"

Een internationaal programma. Heerlijk eten en drinken, ook nog betaalbaar. Een hele open sfeer. Dit was voor mij echt een openbaring. Het mooiste festival van het jaar

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zwolle Unlimited?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Zwolle Unlimited te melden