Camping De Gronselenput

Ben je op zoek naar een leuke camping in Limburg? Camping De Gronselenput is een kleine, gezellige en kindvriendelijke camping met in totaal 70 plaatsen. De safaritenten op de camping bieden ruimte voor 4 personen.


Door het grote overzichtelijke speelterrein is De Gronselenput de ideale camping voor families die op zoek zijn naar rust. De camping is onderdeel van Stichting de Paasheuvelgroep en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Hierdoor is de sfeer altijd goed en wordt er veel georganiseerd. Er is ook een leuke bar en een gezellig terras aanwezig waar een lekker drankje en een snack kan worden gegeten. Op de camping kun je de kinderen met een gerust hart hun gang laten gaan, want het terrein is autovrij.


De camping ligt aan het riviertje de Geul en direct tegenover de ingang van de camping loopt een populair wandelpad langs de Keutenberg. Door de centrale ligging in Zuid-Limburg heeft de camping een ideale ligging om uitstapjes te maken in de omgeving. Ook uitstapjes naar België en Duitsland zijn prima mogelijk, de grens van beide landen ligt op 10 km van de camping! Populaire uitstapjes vanaf de camping zijn onder ander het drielandenpunt, Valkenburg, GaiaZOO, Brand Biermuseum en Maastricht


Faciliteiten

  • Speeltoestellen
  • Volleybalveld en tafeltennistafels
  • Animatieteam
  • Warm sanitair
  • Bar met een gezellig terras
  • Wasmachine, centrifuge en wasdroger

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Camping De Gronselenput

Hoeveel sterren geef jij Camping De Gronselenput?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Camping De Gronselenput te melden