Camping Tikvah

Op zoek naar een leuke camping in Drenthe? Camping Tikvah is een gezellige familiecamping op de Drentse Hooglanden. Gelegen tussen de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo midden in een natuurgebied met 5000 hectare aaneengesloten natuur.


Door de mooie en ruime opzet is Camping Tikvah kindvriendelijk en overzichtelijk. Er is een speeltuin en kinderen mogen gebruik maken van skelters op het terrein. Op elke plek is uitstekende WiFi beschikbaar. Jong en oud kan genieten van een heerlijke vakantie op Camping Tikvah.


Tikvah speeltuin


Je kunt direct het bos inlopen met daarachter heidevelden en zandverstuivingen van Het Grote Zand. De camping ligt 2 kilometer van het dorpje Hooghalen (9 km ten zuiden van Assen). Het terrein wordt omgeven door heidevelden, zandverstuivingen, vennen, naald- en loofbossen. Het is een uniek fiets- en wandelgebied. Er lopen diverse wandelpaden en op 70 meter afstand ligt een fietsknooppunt, wat aansluit op het uitgebreide fietsnetwerk in Drenthe. Op 750 meter afstand van Camping Tikvah ligt het herinneringscentrum van het voormalig “Kamp Westerbork”. Dit is zeer de moeite waard om te bezoeken (ook voor kinderen geschikt). In de vakanties en vanaf het voorjaar worden er dagelijks rondleidingen gegeven.


Faciliteiten 

  • Sportvelden
  • Chilroom
  • Kinderboerderij
  • Speeltuin
  • Klimpark

 

 


0 Recensies over Camping Tikvah

Hoeveel sterren geef jij Camping Tikvah?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Camping Tikvah te melden