Vakantiepark het Timmerholt

Op zoek naar een leuke camping in Drenthe? Het vakantiepark ligt midden in de provincie Drenthe op 2 km afstand van het plaatsje Westerbork. Het park is gelegen rondom een meer waar je kunt zwemmen. Naast zwemmen kun je er ook prima waterfietsen, kanoën of vissen. Liever zwemmen in een zwembad?


Als je een safaritent gaat huren op Vakantiepark het Timmerholt, krijg je éénmalig gratis toegangskaartjes voor het buitenzwembad De Boskamp in Westerbork of het overdekte zwembad de Peppel in Beilen. Dit is een groot zwembad met een wedstrijdbad, recreatiebad, peuterbaden en een glijbaantoren.


Centraal op het park vind je het centrumgebouw. In het centrumgebouw vind je een restaurant/terras en een snackbar waar je ook meeneemmaaltijden kunt bestellen. In de koffiehoek zijn diverse speelmogelijkheden. En buiten bij het centrumgebouw is een speeltuin met diverse speeltoestellen, een airtrampoline en een uniek speelkasteel. Ook is er een 18 holes midgetgolfbaan en zijn er diverse sportmogelijkheden zoals een tennisbaan op het terrein.


Bij de receptie helpen ze je graag verder als je een uitstapje in de omgeving wilt maken of iets wilt huren. Vakantiepark het Timmerholt verhuurt fietsen, e-bikes, bakfietsen, tandems, skelters, waterfietsen en kano’s.


De omgeving van het Timmerholt staat bekend om de vele fiets- en wandelmogelijkheden. Vanaf het park loop of fiets je zo langs prachtige heidevelden en door bossen. Leuke dorpjes zoals Orvelte, Westerbork en Elp liggen op fietsafstand van de camping.


Faciliteiten

  • Restaurant en snackbar
  • Speeltuin en sportveldjes
  • E-bike verhuur
  • Springkussen
  • Zandstrandjes
  • Grote visvijver 

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark het Timmerholt

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark het Timmerholt?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark het Timmerholt te melden