Roompot De Katjeskelder

(3/5)  2 recensies

Met uw gezin, vrienden of met de hele straat … vakantiepark De Katjeskelder is gegarandeerd genieten voor jong en oud! De ruime ligging - midden in het bos - zorgt naar wens voor rust en ruimte, maar er is ook van alles te doen. U verblijft er in een luxe villa, speciale kinderbungalow of misschien wel in een 22-persoons familievilla met bubbelbad en stoomdouchecabine. Het animatieteam zorgt er tijdens uw vakantie voor dat ook de kinderen volop genieten. Daarnaast kunnen ze natuurlijk ook naar het zwembad, de speeltuin of eindeloos verstoppertje spelen in het bos. Met een eetcafé, buffet- en à-la-carterestaurant is de Bourgondische traditie van Brabant hier goed vertegenwoordigd. Shoppen in Oosterhout of Breda, varen in De Biesbosch of een dagje pretpark … in de directe omgeving van het park is er ook van alles te doen. Liefhebbers van wandelen of fietsen kunnen vanaf het park zo de Vrachelse Heide op om te genieten van de flora en fauna in dit natuurgebied.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Roompot De Katjeskelder

(Pagina 1 van 1)

 

"Aardig, maar niet weer. "

Hendrikx   -   29-04-2022

29-04-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aardig, maar niet weer. "

Huisjes; niet erg schoon. Vragen veel geld voor een eindschoonmaak, maar daar is niks van terug te zien. Veel recensies over Katjeskelder geven hetzelfde beeld van de huisjes, er komt dan steevast dezelfde reactie van de eigenaar dat ze het " erg jammer vinden" . Er wordt echter niets mee gedaan. De huisjes bieden minimaal aan interieur, verwacht geen kussentje op de bank, of een waxinehoudertje op de tafel. Park; leuke speeltuin. Klein zwembad, maar wel leuk voor een uurtje. Er wordt voor alles geld gevraagd, de huisjes zijn niet ingericht met een theedoekje of vaatdoekje, dat moet je erbij kopen. Ook een wc rol op het toilet is teveel gevraagd. Trampolines kosten een euro om op te springen, bij het linnen pakket zitten geen handdoeken, dan moet je weer een handdoeken pakket erbij kopen. Is het dan zo goedkoop; nee ! Ik moest 650 euro betalen voor een midweekje met mijn gezin van 4. Daar kwamen dan nog handdoeken pakketten bij. De supermarkt is goed. Restaurant matig.

Lees verder  


"Niet nog een keer"

Lotte   -   11-09-2021

11-09-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Niet nog een keer"

Wij zijn een midweekje met familie naar de Katjeskelder geweest. Dit vond ik geen groot succes. Veel grote groepen en dat zorgde voor overlast. Naast ons zat een groep jongens die er een gezellig feestje van maakten. Het park was verder prima, maar als ik op vakantie ga wil ik geen overlast van andere vakantiegangers.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Roompot De Katjeskelder?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot De Katjeskelder te melden