FloriWorld

(3/5)  2 recensies

Ben je dol op bloemen en planten, stap dan bij FloriWorld naar binnen! Hier word je onderdeel van de bloemen- en plantenwereld en ontdek je wat deze groeiers en bloeiers met je doen in je dagelijkse leven en wat ze kunnen betekenen voor je gezondheid. Bij binnenkomst krijg je een armbandje waarmee je veel shows kunt personaliseren. Houd je van gele tulpen, of juist van roze lelies? Je voorkeur duikt overal op, zelfs als behang in een huiskamer in een Amsterdams grachtenpandje!


Maar er is nog veel meer te zien en doen tijdens je belevingsroute. Bekijk bijvoorbeeld Daan the Movie, een korte film over een bruidegom die op weg naar zijn trouwerij het bruidsboeket lijkt te zijn vergeten. Of maak een selfie in een bloemen- en plantendecor, laat je omringen door een kleurrijke bloemenzee en bekijk de kunstige creaties van topfloristen. Tussendoor glijden ruim 5.000 dagverse bloemen over rails door de hele attractie en het leuke is: aan het einde van de toer kun je in de veilingruimte bieden op een bosje!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 18:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Online ticket €17,50

Kinderen 4 tot 11 €10,00

Kinderen 0 tot 3 Gratis

Seniorenticket €15,25


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over FloriWorld

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk uitje"

Chantal   -   23-07-2022

23-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk uitje"

Wij gingen vandaag naar Floriworld. Ik vond het zelf een interessante aparte belevenis. De dame die ons naar binnen begeleide verdient een dikke pluim. Ze was erg betrokken en klantvriendelijk. Bij binnenkomst kregen wij er daardoor al gelijk een goed gevoel over. Eenmaal binnengekomen vond mijn zoontje van 2 het een beetje erg spannend. Het is niet eng maar het waren voor hem zoveel indrukken. Mijn dochters van 5 en 3 vonden het erg leuk. Daarnaast kan je er erg leuke kiekjes maken :)

Lees verder  


"Floriworld zonder bloemen"

De bruijn   -   22-03-2022

22-03-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Floriworld zonder bloemen"

Teleurstellende ervaring omdat er geen levende bloem te zien was. Geen workshops, geen bloemschikken demonstraties waarmee je op de site verlekkerd werd. Via computers kun je selfies maken met op de voorgrond een computer bloemenscherm. Aan het plafond hangen nep bloemen, en bij de “veiling” zijn bosjes bloemen te koop die je normaal links laat liggen bij de bloemenkiosk. Wel mooi was de ruimte waarin een video getoond werd met beelden op plafond, wanden en vloer. Helaas dus voor bloemen liefhebbers, een bezoek aan een tuincentrum geeft meer voldoening.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij FloriWorld?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van FloriWorld te melden