Watertuin Schiedam

(1/5)  3 recensies

Watertuin Schiedam is een All-inclusive restaurant voor iedereen. Je betaalt hier niet voor de gekozen gerechten, maar voor hoelang je bij hen verblijft. Voor lekker eten van over de hele wereld hoef je dus niet ver te reizen, want bij één van de vestigingen van Restaurant Watertuin kan je dus onbeperkt genieten van de lekkerste wereldgerechten. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen, waarna je keuze hebt uit tientallen gerechten uit alle windstreken.


Heerlijk uit eten in de Watertuin Schiedam

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m zondag 12.00 tot 22.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 3 Recensies over Watertuin Schiedam

(Pagina 1 van 1)

 

"Wil je ziek worden"

Akkerman   -   27-08-2023

27-08-2023

Reageer op deze review

"Wil je ziek worden"

Even een waarschuwing voor als mensen hier willen eten, ben er een paar jaar geleden geweest toen het nog goed was, we hadden beter eerst de recensies moeten lezen voordat we gingen. Ik heb er gisteren met mijn broer gegeten. Waar zal ik beginnen... Ik heb nog nooit in mijn leven (en ik overdrijf niet) zo slecht gegeten. Wij hadden gereserveerd, toen wij aankwamen zag ik dat er bijna geen klanten waren en ik had al een slecht voorgevoel (deze zaak was een paar jaar geleden altijd stampend vol) mijn gevoel was terecht wij waren er rond 19:00 en er waren maar 4 tafels bezet. (klandizie extreem teruggelopen) de sfeer was verre van gezellig, er was zelfs geen muziek. Het eten, hele slechte producten het was echt niet te eten(ik had zelfs het idee dat de vleeswaren opnieuw ingevroren waren geweest, maar kan dat niet bevestigen) vis en vlees werden op de zelfde vieze bakplaat bereid door een persoon die er duidelijk geen zin in had! Het warme eten in de au Bain marie lage duidelijk genoeg de hele dag al te pruttelen, vies van smaak en taai. Bv poffertjes waren extreem taai, ik durfde eigenlijk geen voor verwarmde producten meer te eten. Keuze qua eten was ook heel summier te opzichte van de vorige eigenaar. Toetjes heel droog, cakejes, spekkoek e.d. Er waren een soort gebakjes, ik zag later dat het kerstboom vormpjes waren die ze in stukjes hadden gesneden. We gingen een biertje tappen, weinig druk op de tap en het bier was slecht van smaak en sloeg direct dood. Daarnaast kwam er zo af en toe een riool/put lucht voorbij toen wij aan het "eten" waren. Ik ben echt geschrokken van alles en een dag later er nog beduusd van. Ik kan niet begrijpen dat deze zaak nog open is en mag zijn.. Ik wil echt iedereen waarschuwen en die dit leest, EET HIER NIET!!!!! Ik en mijn broer zijn nu ook beiden aan de dunne, ik zal ook een melding maken bij de NVWA maken. €85 hebben we betaald voor 2 personen voor 2,5 uur echt weggegooid geld en heb eigenlijk betaald voor kramp in mijn buik. Het enige positieve was, de vriendelijkheid van de meiden van de bediening, maar misschien was dat wel uit medelijden. Als ik nul sterren kon geven had ik dat gedaan. Ik zou deze zaak per direct sluiten, te ongelooflijk voor woorden. Maar gelukkig is het me gelukt om dit te schrijven. Ik denk ook dat de meesten klanten die hier eten een of andere coupon hebben gewonnen! Ik zou eigenlijk nog zoveel willen benoemen naar ben er klaar mee! Ps wij waren er samen met een jong stelletje als laatste en ik hoorde ze zelfs overleggen wat ze zouden bewaren en weggooien. Bent je ziek geworden na het eten in dit restaurant dan adviseer ik je om melding te maken bij het NVWA, dit is zeer belangrijk voor de bescherming van toekomstige klanten!!!

Lees verder  


"Slecht!"

Vanessa Wesselink   -   19-10-2022

19-10-2022

Reageer op deze review

"Slecht!"

Ik heb vanavond (18-10-2022) bij jullie gegeten met mijn man en dochter. Wij kennen het concept maar zijn nooit bij jullie in Schiedam geweest. Maar het viel ons behoorlijk tegen! Het personeel praat amper Nederlands. De keuze was niet zo uitgebreid wat wij gewend zijn, de patatjes waren veel te vet. De ingrediënten die er lagen, het leek wel alsof ze daar heel de dag al stonden zo uitgedroogd waren ze. Het ziet er niet erg schoon en hygiënisch uit. De sauskeuze staat op een goor A4tje wat er ligt. Vervolgens laat ik mijn biefstuk wokken, de kok gooit mijn klaargemaakte biefstuk op mijn bord, ligt bij mijn biefstuk de restjes noodles van de vorige persoon op mijn bord. Dat moet toch niet kunnen, lijkt mij. En daar betaal je dan bijna 100 euro voor. De prijs staat absoluut niet in verhouding met de kwaliteit. Wij komen hier nooit weer!

Lees verder  


"Slecht"

Denise   -   26-08-2022

26-08-2022

Reageer op deze review

"Slecht"

Weinig variatie Kan niet buiten zitten Aan de achterkant 1 tafel Aan de voorkant alleen bankjes en overal sigaretten peuken Borden moet je zelf maar ergens zetten deze worden niet opgehaald Personeel kijkt niet vrolijk en spreken geen nederlands Ongezellig Wachten dat iemand komt om he vlees te bakken omdat ze achter staan te roken.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Watertuin Schiedam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Watertuin Schiedam te melden