Fletcher Hotel Carlton

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Het hotel in Naaldwijk is gelegen in een bruisende omgeving nabij steden als Den Haag, Rotterdam en Delft. Niet alleen de omgeving zorgt voor het nodige vertier, ook het hotel beschikt over diverse faciliteiten die u een aangenaam verblijf beloven.


Na een lange actieve dag kunt u heerlijk dineren en tot rust komt in het gezellige la carte Restaurant Carlton. De keukenbrigade staat voor u klaar om elke dag weer heerlijke la carte gerechten en seizoensspecialiteiten te bereiden. Ook wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar gezet en kunt u s middag genieten van een lekkere lunch.


De faciliteiten die het hotel biedt zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Zo kunt u gebruikmaken van de fiets- en e-bike verhuur. Geniet voor u naar uw kamer gaat nog van een drankje aan de bar of daag iemand uit voor een potje biljart. Kortom: het hotel in Naaldwijk heeft met haar omgeving genoeg te bieden voor een ieder

 

 


0 Recensies over Fletcher Hotel Carlton

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Carlton?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Carlton te melden