Fletcher Hotel Carlton

Helaas Fletcher Hotel Carlton is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke hotels te vinden in Naaldwijk en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste hotels in Naaldwijk.


Bekijk ook:


Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Carlton. Het hotel in Naaldwijk is gelegen in een bruisende omgeving nabij steden als Den Haag, Rotterdam en Delft. Niet alleen de omgeving zorgt voor het nodige vertier, ook het hotel beschikt over diverse faciliteiten die u een aangenaam verblijf beloven.


Na een lange actieve dag kunt u heerlijk dineren en tot rust komt in het gezellige à la carte Restaurant Carlton. De keukenbrigade staat voor u klaar om elke dag weer heerlijke à la carte gerechten en seizoensspecialiteiten te bereiden. Ook wordt er elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar gezet en kunt u ‘s middag genieten van een lekkere lunch.


De faciliteiten die het hotel biedt zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw verblijf. Zo kunt u gebruikmaken van de fiets- en e-bike verhuur. Geniet voor u naar uw kamer gaat nog van een drankje aan de bar of daag iemand uit voor een potje biljart. Kortom: het hotel in Naaldwijk heeft met haar omgeving genoeg te bieden voor een ieder

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel Carlton

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Carlton?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Carlton te melden