Wellnessresort Elysium

(1.6/5)  9 recensies

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vindt u het sfeervolle wellnessresort Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Neem een duik in het sprookjesachtige binnenbad of ontspan in de jetstreambaden.

 

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof u een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium.

 

Heeft u zin in een dagje wellness bij Elysium maar bent u geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag badkledingdag. Liever genieten van een Dagje Wellness maar dan alleen met vrouwen? Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag bij Elysium.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10.00 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 24.00 uur

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ochtendentree €19,50

Dagentree €33,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €22,50

 


9 Recensies over Wellnessresort Elysium

(Pagina 1 van 1)

 

"Smerig"

Nick   -   14-08-2021

14-08-2021

"Smerig"

Namen onze cadeaubon niet aan. Deze was 1 maand verlopen en door Corona konden we er geen gebruik van maken. We werden verwezen naar welnessegiftcard om hem daar te verlengen. Verder was de kleedkamer ronduit smerig in de hoeken met vuil en stof. De toiletten waren nog viezer. Deze worden niet tussentijds schoongemaakt. Overal zelfs in de gangen lag toiletpapier. In de hal naar de hamam rook je een rioolgeur welke werd gemaskeerd door een parfum/kruidengeur. In de hamam zelf is ook een vieze geur. Een soort wetsuite geur die je in een zeilschool kleedkamer kan ruiken. Van andere andere gasten die deze mening/ervaring met ons deelden hoorde we dat bij de infrarood sauna een incontinent geur hing. We hebben niet gegeten. Zeer slechte huiswijn. We zijn na een 1,5 uur van ellende weggegaan. Dit nooit meer.

Lees verder  


"De klant is geen koning bij elysium!!"

Helena   -   18-02-2019

18-02-2019

"De klant is geen koning bij elysium!!"

Nadat ik mijn e-tickets had verzilverd en een datum had in gepland, werd ik helaas ziek heb dit netjes doorgegeven. Krijg ik een mail dat ik niet op een andere dag kan en ook mijn € 7.90 niet terug krijg. Binnen 48 uur moet je annuleren, hoe kan ik weten dat ik ziek word!!. Mail gestuurd naar elysium dat ik het hier niet mee eens ben, krijg je antwoord WIJ KUNNEN HELAAS NIKS VOOR U BETEKENEN!!!!!! GEEN GELD TERUG EN GEEN SORRY. MIJN NOOIT MEER GEZIEN IN HET ELYSIUM

Lees verder  


"Niet doen! Geen ontspanning"

Wendy   -   04-02-2019

04-02-2019

"Niet doen! Geen ontspanning"

We waren al een aantal jaar niet meer bij Elysium geweest, maar wat is het achteruit gegaan! 45 min gewacht voordat we naar binnen konden. Een deel van de Wc’s waren afgesloten waardoor er een flinke wachtrij was bij de enige vrouwentoilet. Shared dining leuk concept alleen het personeel wist niet hoe of wat. Drankje werden niet bezorgd of er werd gewoon ronduit gezegd “kunt u niet beter ook frisdrank bestellen, want koffie duurt te lang” (daarna na 25 min maar weggegaan zonder frisdrank) sauna’s zijn niet schoon of kapot, scherpe randen bij het bad van de hamam. Douches die niet werkte. Echt ontspannend wordt een dag sauna zo niet... met weggaan ook ruim 30 minuten in de rij gestaan. Personeel weet zich (logisch) geen raad meer. Ze doen hun best maar helaas kunnen zij hier ook niets aan veranderen. Misschien moet Elysium de klanten maar zeker ook het personeel beter behandelen en niet alleen maar zoveel mogelijk mensen naar binnen halen. Valt me op dat de meer dan 3 sterren recensies weinig tot geen omschrijvingen hebben. Misschien heeft elysium wel geld om “goede” recensies te kopen? Nee Elysium is niet meer wat het ooit geweest is!

Lees verder  


"geen damesdagen"

Gaby   -   23-01-2019

23-01-2019

"geen damesdagen"

het is triest dat bij en zo mooie sauna zo en schlecht beleid is. geen damesdagen , eten is minder met een woord jammer .


"Zeer triest allemaal"

Perra   -   05-01-2019

05-01-2019

"Zeer triest allemaal"

Mensen aub!!!! Ga hier niet naar toe! Het is verschrikkelijk


"Fabriek"

Marco   -   04-01-2019

04-01-2019

"Fabriek"

Te druk totaal geen wellnes


"Mooie Welness"

Rick   -   26-07-2018

26-07-2018

"Mooie Welness"

Elysium heeft een zeer uitgebreid aanbod van sauna’s en baden, en is altijd netjes en schoon. Het is eten is prima. Maar wat ook ons al meerdere keren is tegen gevallen zijn de aantallen personen wat men op dagen toelaat. Enorme massa’s doet de kassa rinkelen, dat begrijpen wij ook wel. Maar om als haringen in een ton de faciliteiten te moeten gebruiken heeft ons al diverse keren doen besluiten een ander welness resort te bezoeken.

Lees verder  


"Verschrikkelijk onpersoonlijk"

Liza   -   04-06-2018

04-06-2018

"Verschrikkelijk onpersoonlijk"

Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!

Lees verder  


"Prima sauna maar vaak te druk"

Caro en Annie   -   01-03-2018

01-03-2018

"Prima sauna maar vaak te druk"

Prima faciliteiten maar helaas is het vaak erg druk. Personeel is vriendelijk en eten is goed. De appeltaart is een aanrader ;) Wij gaan liever naar een iets rustiger wellnessresort.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Wellnessresort Elysium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Wellnessresort Elysium te melden