Wellnessresort Elysium

(1.8/5)  5 recensies

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vindt u het sfeervolle wellnessresort Elysium. De diversiteit van faciliteiten en sferen is verbluffend. Dwaal van tropische watervallen ontspannen naar Arabische sferen in de Turkse Hamam en via de Finse kelosauna naar één van de restaurants. Neem een duik in het sprookjesachtige binnenbad of ontspan in de jetstreambaden.

 

Met de meeste sauna’s, stoom- en zwembaden behoort dit resort tot de meest uitgebreide wellnessresorts van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakeshsauna met Arabische lampen en de Byzantijnse tuin met oriëntaalse lantarens geven het gevoel alsof u een dagje op vakantie bent. Kom voor een heerlijke dag pure ontspanning naar Elysium.

 

Heeft u zin in een dagje wellness bij Elysium maar bent u geen fan van bloot? Bezoek ons dan eens op badkledingdag! Bij wellnessresort Elysium is het iedere maandag badkledingdag. Liever genieten van een Dagje Wellness maar dan alleen met vrouwen? Iedere laatste donderdag van de maand is het damesdag bij Elysium.

 

Lees verder...

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 10.00 tot 23.00 uur

Vrijdag en zaterdag 10.00 tot 24.00 uur

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ochtendentree €19,50

Dagentree €33,50

Avondentree v.a. 17.00 uur €22,50

 


5 Recensies over Wellnessresort Elysium

(Pagina 1 van 1)

 

"Zeer triest allemaal"

Perra   -   05-01-2019

05-01-2019

"Zeer triest allemaal"

Mensen aub!!!! Ga hier niet naar toe! Het is verschrikkelijk


"Fabriek"

Marco   -   04-01-2019

04-01-2019

"Fabriek"

Te druk totaal geen wellnes


"Mooie Welness"

Rick   -   26-07-2018

26-07-2018

"Mooie Welness"

Elysium heeft een zeer uitgebreid aanbod van sauna’s en baden, en is altijd netjes en schoon. Het is eten is prima. Maar wat ook ons al meerdere keren is tegen gevallen zijn de aantallen personen wat men op dagen toelaat. Enorme massa’s doet de kassa rinkelen, dat begrijpen wij ook wel. Maar om als haringen in een ton de faciliteiten te moeten gebruiken heeft ons al diverse keren doen besluiten een ander welness resort te bezoeken.

Lees verder  


"Verschrikkelijk onpersoonlijk"

Liza   -   04-06-2018

04-06-2018

"Verschrikkelijk onpersoonlijk"

Gezien ik alleen op maandagen in juni kan wilde ik boeken met mijn e-tickets van dagjewelness.nl, bleek dat er geen maandagen in juni beschikbaar waren. Ik heb gevraagd of dit niet mogelijk was aangezien ik anders geen gebruik kan maken van de regeling en dit kon niet en ik kreeg ook het bedrag niet terug voor de e-tickets. Heel raar dat je een maand van te voren al alle maandagen blokkeert, anders had ik deze tickets sowieso niet gekocht. Hele onpersoonlijke behandeling vind ik dit!

Lees verder  


"Prima sauna maar vaak te druk"

Caro en Annie   -   01-03-2018

01-03-2018

"Prima sauna maar vaak te druk"

Prima faciliteiten maar helaas is het vaak erg druk. Personeel is vriendelijk en eten is goed. De appeltaart is een aanrader ;) Wij gaan liever naar een iets rustiger wellnessresort.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Wellnessresort Elysium?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Wellnessresort Elysium te melden