Markten Veenendaal

Iedere dinsdag, vrijdag en zaterdag is er een markt in Veenendaal. Op dinsdag en zaterdag is er een gezellige markt midden in het centrum van Veenendaal. Op deze markten zijn zo'n 50 ondernemers te vinden. Doordat de markt midden op het plein in het winkelcentrum te vinden is, hangt er gelijk een gezellige sfeer. De vrijdagmarkt is een knusse markt op het Bruineplein in Veenendaal met zo'n 25 ondernemers. Desondanks is er een ruim aanbod te vinden.


Op alle markten staan veel verschillende ondernemers met een erg gevarieerd aanbod. Van vis en kaas tot kleding en bloemen. Voor ieder wat wils.Kom gezellig langs, bekijk de leukste artikelen en proef wat van de verse producten!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

De dinsdagmarkt is in de ochtend van 08.30 tot 12.30 uur, de markt op het Bruineplein is iedere vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur en de zaterdagmarkt vind maar liefst de hele zaterdag plaats van 08.30 tot 17.00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Gratis toegankelijk


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Markten Veenendaal

Hoeveel sterren geef jij Markten Veenendaal?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Markten Veenendaal te melden