Fletcher Hotel Auberge de Kieviet

Helaas Fletcher Hotel Auberge de Kieviet is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Wassenaar en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Wassenaar.


Bekijk ook:

De leukste uitjes in Wassenaar

Andere leuke uitjes als Fletcher Hotel Auberge de Kieviet


Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet beschikt over 27 charmante hotelkamers. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de fiets- en e-bikeverhuur waarmee u de veelzijdige omgeving kunt ontdekken. Na een dagje weg schuift u aan in het à la carte restaurant voor een culinair diner. Hier is het heerlijk vertoeven onder het genot van een smaakvol seizoensgebonden gerecht.


Wilt u zakelijk overnachten of bijeenkomen met uw personeel? Ook dan beschikt het hotel over diverse mogelijkheden. Zo zijn er drie multifunctionele vergaderzalen aanwezig en bieden ze aansluitende vergaderarrangementen.


Heerlijk weekend aan zee

Dankzij de unieke ligging van Fletcher Hotel-Restaurant Auberge De Kieviet is het hotel in Wassenaar de ideale bestemming voor een veelzijdig weekendje weg. Hier kunt u naar hartenlust fietsen en wandelen in de bossen en door de duinen. Ook kunt u een dagje uitwaaien aan zee, immers ligt het hotel op korte afstand van de prachtige Nederlandse kust.


Voor wat meer entertainment en cultuur wijkt u uit naar de bruisende steden Leiden en Den Haag. Uiteraard behoren een bezoek aan Paleis Noordeinde of met het gezin naar Madurodam tot de vele mogelijkheden. Wat u ook wilt ondernemen: de omgeving van Wassenaar biedt voor ieder wat wils.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Fletcher Hotel Auberge de Kieviet

Hoeveel sterren geef jij Fletcher Hotel Auberge de Kieviet?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Fletcher Hotel Auberge de Kieviet te melden