Markten Nieuwegein

Nieuwegein is een bruisende stad, met maar liefst drie verschillende markten. De grootste markt is in het centrum en daarnaast zijn er nog twee leuke wijkmarkten. Iedere markt is unieke en heeft iets te bieden.


Dinsdagmarkt Nieuwegein Muntplein

Op dinsdag staat er een markt in Nieuwegein met 15 ondernemers op het Muntplein. Deze ondernemers zijn van 10:00 tot 16:00 aanwezig zijn om hun waren aan u aan te bieden. Op de markt vind je het belangrijkste aanbod. De ondernemers helpen je graag!


Markt bloemen


Donderdagmarkt Nieuwegein Vreeswijk

Op donderdag staat er een markt in Nieuwegein met 14 ondernemers in de dorpsstraat in Vreeswijk. Deze ondernemers nemen van 10:00 tot 17:00 de straat in beslag om u hun producten te verkopen. Ook hier vind je voornamelijk de essentiële producten, zoals vis, vlees, kaas, noten, groenten, fruit en aardappelen. Daarnaast kunt u hier terecht voor de lekkerste verse stroopwafels. 


Markt Nieuwegein


Zaterdagmarkt Citymarkt Nieuwegein

De Citymarkt op zaterdag is de grootste markt van Nieuwegein. Op deze markt bij Cityplaza zijn maar liefst 48 ondernemers aanwezig tussen 9:00 en 17:00 uur. Dit is een nieuwe locatie waar de ondernemers u nog beter van dienst kunnen zijn. Een gezellige en drukke markt, waar u alles wat u zoekt wel kunt vinden. Een goed divers aanbod aan producten, zorgt ervoor dat u geen supermarkt meer hoeft te bezoeken!

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Markten Nieuwegein

Hoeveel sterren geef jij Markten Nieuwegein?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Markten Nieuwegein te melden