Kinderboerderij Merenwijk

(4.6/5)  10 recensies

Kinderboerderij Merenwijk, onderdeel van de gemeente Leiden, is een grote en mooie kinderboerderij waar van alles te zien en te doen is! Je hebt er heel veel verschillende dieren zoals koeien, schapen, konijnen en knaagdieren en diverse kippen en vogels waarvan je de meeste kunt aaien en bij in de wei kunt.

 

Ook kun je deze en andere dieren helpen voeren. Elke dag om 8.00 uur en 15:00 uur worden alle dieren door de dierverzorgers gevoerd en ook kun je gedurende de hele dag de zwanen, eenden, biggetjes en (dwerg)geitjes voeren vanuit een voerautomaat voor slechts €0,50 cent.

 Op woensdagmiddag kunnen kinderen ponyritjes maken onder begeleiding van een dierenverzorger. In het bezoekerscentrum Weidezicht op het erf van de kinderboerderij staan boeken voor jong en oud. Daar zijn ook een kleurhoek voor kinderen, (invalide-) toiletten en een verschoonruimte voor baby's.

 

Natuurlijk ontbreekt de speeltuin ook niet en vind je hier ook een minibieb waar diverse leuke (kinder-)boeken te vinden zijn. En heb je trek in een kopje koffie of iets lekkers te eten? Dat kan in het Theehuis de Trots Pauw. Deze is van dinsdag tot en met zondag geopend om u in het zonnetje op het terras van een heerlijke versnapering te voorzien.

 De kinderboerderij is dagelijks open van 8.00 uur tot 16.30 uur. En heeft naast deze dagelijkse activiteiten ook nog diverse gezellige jaarlijkse evenementen zoals het Schapenscheren in het voorjaar, het Halloweenfeest in oktober en gezellige ponykampen. En natuurlijk kunt u ook bij deze kinderboerderij terecht voor uw kinderpartijtjes!

 

Bekijk ook:

 

Openingstijden

Dagelijks van 8:00 tot 16:30 uur

Ponyritje €2,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree is gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


10 Recensies over Kinderboerderij Merenwijk

(Pagina 1 van 1)

 

"Altijd gezellig"

Tim   -   26-12-2017

26-12-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Altijd gezellig"

Je kan er veel doen en het echt super gezelig


"Beste kinderboerderij van Nederland"

Steven   -   22-10-2017

22-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Beste kinderboerderij van Nederland"

Deze kinderboerderij is echt een enorme aanrader. Veel dieren en de dieren zijn goed verzorgd. Verder is er nog het Theehuis de Trotse Pauw hier kun je tegen een kleine vergoeding heerlijke versnaperingen krijgen. Wat dacht je van je eigen cupcake versieren voor maar 1 euro! Kortom, woon je in de buurt van Leiden kom hier dan met grote regelmaat even langs.

Lees verder  


"Prachtige kinderboerderij"

Hans   -   22-08-2017

22-08-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtige kinderboerderij"

Heerlijk om hier lekker rond te wandelen en de goed verzorgde dieren te bekijken. Voor de kinderen is er een leuke kleine speeltuin. En voor de ouders is er een gezellig terras met lekkere hapjes en drankjes. De appeltaart is een aanrader :) De prijzen van het eettentje zijn ook heel schappelijk.

Lees verder  


Roel   -   29-03-2016

29-03-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Vorige week met het gezin een bezoek gebracht aan Kinderboerderij de Merenwijk. Vergeleken met ons vorige bezoek is er weer zo enorm veel veranderd en verbeterd. Er is nu zelfs een soort restaurantje voor een hapje en een drankje met terras. Hopelijk blijft deze kinderboerderij zo prachtig door ontwikkelen. Wij zullen hier in ieder geval nog vaak en graag komen.

Lees verder  


Isabel   -   02-10-2015

02-10-2015

Trust Score:

Reageer op deze review

nou ik vind de kinderboederij erg leuk en wordt steets mooier en ik ben bloij dat me schatje Kees daar werkt bij bos en tuin groep want ik haal hem op en ik vind het leuk om met de collega's van de kinderboederij te praten en ik ben er blij om want ik woon er vlakbij de kinderboederij en van mij mag de kinderboederij blijven liefs van Isabel

Lees verder  


vd boon   -   02-08-2014

02-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Erg leuke kinderboerderij voor ieder kind wat! incl speeltuin en restaurant voor een ijsje of drinken,mooie natuur, Ideaal uitje!


Wouter   -   06-06-2013

06-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Na een hele tijd weer een bezocht gebracht aan deze Kinderboerderij. Wat opviel is dat er weel veel leuke dingen zijn bijgekomen. Zo hebben ze nu zelfs een eigen theehuisje! Ook is er een knuffelweide en de paardjes en pony's waren ook erg leuk om van dichtbij te zien.

Lees verder  


svlinder   -   24-03-2013

24-03-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

de webcam voor de ooievaars is te zien op: http://dailychanneltv.com/?page_id=2652


anton en elise   -   21-11-2010

21-11-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Een hele bijzondere zeer uitgebreide kinderboerderij met veel verschillende dieren, o.a. kippen, kalkoenen, pauwen, ganzen, eenden, katten, honden, pony's, ezels, schapen, geiten, koeien, varkens, konijnen, cavia's, ratten, hamsters, muizen en nog meer! Echt de moeite waard. De dieren worden zeer goed verzorgd. Wij komen er regelmatig en het gaat zeker niet vervelen!

Lees verder  


Debby   -   19-07-2010

19-07-2010

Trust Score:

Reageer op deze review

Het is een heel uitgebreide kinderboerderij. Heel erg leuk om te zien was dat je gewoon tussen de koeien en geiten kan lopen. Op het moment zat er een heel groot varken in een heel klein kooitje en door navraag zijn we erachter gekomen dat dit varken op springen staat. Dus volgende week nog maar even een keertje langs om naar de biggetjes te kijken.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Kinderboerderij Merenwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

25 kinderboerderijen voor een leuk dagje uit met de familie

Ben je op zoek naar een fijn dagje uit met de familie in deze warme maanden? Bekijk dan onze tips!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Kinderboerderij Merenwijk te melden