Quackjeswater

Wandel rond het duinmeer Quackjeswater in Voornes Duin. Vanaf het uitkijkpunt heb je zicht op de broedkolonie van de lepelaar en kleine zilverreiger! Op andere plekken waan je je soms in een oerbos. Genoeg te ontdekken!


Voornes Duin ligt op het Zuid-Hollandse Voorne-Putten, een klein half uur rijden vanaf Rotterdam. Het is één van de soortenrijkste duingebieden van West-Europa. Het afwisselende duingebied bestaat uit uitgestrekte duinen, natte duinvalleien, moeras, stille duinmeertjes en bos.


Deze wandeling voert rond het duinmeer Quackjeswater. Dikke oude eiken wisselen af met meer open paden, waarlangs koninginnekruid en heelblaadjes bloeien. Hierop verzamelen vlinders nectar. In het bos zingen de tjiftjaf en zwartkop.



 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Quackjeswater

Hoeveel sterren geef jij Quackjeswater?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Quackjeswater te melden