Pop-up Proeven

Wil je op een rustige manier leren hoe je wijn proeft als een echte professioneel? Dat kan nu dankzij de virtuele wijnproeverij! Je hoeft hiervoor niet de deur uit. Boek een eigen online wijnproeverij voor minimaal zes personen/huishoudens. Kies een Pop-up box uit en dan krijgen alle deelnemers vervolgens deze zorgvuldig samengestelde selectie van unieke wijnen uit Les Cévennes thuis bezorgd. Het enige wat er nog moet gebeuren is zelf een paar glazen regelen en een computer met webcam. Dan kan je rustig genieten van een lekker glas wijn met een goed verhaal erbij. 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Pop-up Proeven

Hoeveel sterren geef jij Pop-up Proeven?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Pop-up Proeven te melden