Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Vakantiepark Marina Beach is gelegen op het schiereiland ‘De Braakman’ bij de Westerschelde. Dé ideale vakantiebestemming voor water(sport)liefhebbers.


Kom tot rust in de jachthaven van Marina Beach, gooi je hengel uit in de visvijver of laat je sportieve kant zien op het beachvolleybalveld! Actief bezig zijn in de natuur geeft je altijd een heerlijke energieboost.


Ook kan je in de grote overdekte speel/sporthal met het hele gezin een potje midgetgolf spelen, biljarten en je vermaken bij de speelautomaten. Ben je je kinderen even uit het oog verloren? Grote kans dat ze dan lekker aan het springen zijn op de airtrampoline.


Faciliteiten

  • Binnenspeeltuin
  • Buitenspeeltuin
  • Jachthaven
  • Strandbad
  • Bootverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Hoeveel sterren geef jij Oostappen Vakantiepark Marina Beach?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Oostappen Vakantiepark Marina Beach te melden