Best ZOO

(4/5)  2 recensies

Het dierenpark waar je nog echt die Brabantse gezelligheid ervaart! BestZOO is een knus dierenpark, waar je als bezoeker nog echt dicht bij de dieren kan komen en de dieren goed kan zien.

 

Kom oog in oog te staan met dieren van over de hele wereld! Apen uit Zuid Amerika, Panters uit Azië, Buideldieren uit Australië en niet te vergeten, ijsvogeltjes uit Europa! In BestZOO zijn enkele echte pareltjes te zien, die bijna in geen enkele andere Nederlandse dierentuin te zien zijn!        

 

BestZOO is uitermate geschikt voor de kleinere onder ons! Het park is niet te groot en overzichtelijk, de dieren zijn van dichtbij te zien en er is een grote speeltuin en een kinderboerderij waar ze lekker kunnen ravotten en dat terwijl de ouders kunnen genieten van een heerlijk kopje cappuccino!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Mei t/m september 09:30 tot 17:00

Oktober t/m april 10:00 tot 17:00

Van 1 november tot 1 maart alleen geopend in de weekenden en schoolvakanties (regio zuid)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen t/m 2 jaar gratis

Kinderen 3 t/m 11 jaar €11,00

Volwassenen vanaf 12 jaar €13,00

65+ € 12,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


2 Recensies over Best ZOO

(Pagina 1 van 1)

 

"Gemoedelijk"

Ella Bergers   -   24-10-2018

24-10-2018

Trust Score:

Reageer op deze review

"Gemoedelijk"

Leuke, kleine dierentuin. Vooral de muizen vonden onze kleinkinderen erg leuk. Bij binnenkomst krijgen kinderen een kaart van een dieren kwartelspel. Na afloop van het bezoek kun je in een winkeltje kijken of de poster die er hangt dezelfde is als jouw kaart. In dat geval krijg je een kwartelspel. Dit is niet leuk. Het is een manier om kinderen in de winkel te krijgen die vol hangt met dierenknuffels en andere dierenprullaria. Ouders en/of grootouders hebben vaak medelijden met teleurgestelde kinderen als ze geen prijs hebben. Of kinderen gaan natuurlijk zelf zeuren om iets te kopen. Dit is niet leuk, alleen maar commercieel: niet doen!

Lees verder  


Debby   -   06-08-2016

06-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een super leuk park is dit! Het is niet groot dus na een paar uur ben je er klaar, maar dat wisten we van tevoren. Alle dieren waren super te zien en zochten ook op hun manier contact. De papegaai floot naar me en de pelikanen zaten op het hek bij de ingang iedereen op te wachten. Op het terras binnen in het park werden ook leuke activiteiten gedaan zoals Liesje (baby geit) een flesje geven en de kinderen mochten ook een melkslang vasthouden. Ik heb een hele leuke middag gehad en als ik weer in de buurt ben zou ik het weer leuk vinden om naartoe te gaan. Ook wil ik even zeggen dat het personeel dat wij gesproken hebben naar mijn idee hart voor de dieren hebben. Ze spraken met heel veel enthousiasme!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Best ZOO?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review Dierentuin Best Zoo in Brabant

Review Dierentuin Best Zoo in Brabant

Een beetje afgelegen in het plaatsje Best ligt een dierentuin verscholen. Wij bezochten deze kleine dierentuin genaamd Best Zoo om te ontdekken of deze dierentuin haar naam eer aan doet?

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Best ZOO te melden