A.I. Online: Chance to Live

AI online heeft samen met Sky High escape room meerdere online escape games gemaakt. Inplaats de gasten naar de escape room te halen brengen ze de escape room naar hun gasten.


Het jaar is 2020 en je staat op het punt om een tijdscapsule te openen van het jaar 2000. Wat een feestelijke opening had moeten zijn loopt uit op een wereldwijd mysterie wanneer de opgegraven tijdscapsule bestanden bevat met de naam SARS-CoV-2. Hoe zijn deze in de capsule gekomen en wat staat er in deze mysterieuze bestanden? Je hebt 180 minuten om het raadsel op te lossen. 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Chance to Live €15,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over A.I. Online: Chance to Live

Hoeveel sterren geef jij A.I. Online: Chance to Live?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Verveel jij je ook zo erg tijdens de lockdown? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten voor binnenshuis om te doen. Online escaperooms zijn de laatste tijd bijvoorbeeld erg in de smaak. Deze escape games kunnen makkelijk thuis gespeeld worden met bijvoorbeeld het gezin.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van A.I. Online: Chance to Live te melden