Escape Tours Alkmaar

Bij Escape Tour Alkmaar belanden jullie in het jaar 1600 en kruipen jullie in de huid van specialist kaartenmaker Willem Blaeu. Hij was de beste van de wereld en had als grote afnemer de VOC. Daarnaast leverde hij ook kaarten aan de Spanjaarden, Engelsen en Portugezen alleen miste die kaarten wat cruciale punten. De Spanjaarden kregen weet van deze sabotage en stuurde een leger op hem af.


Willem kreeg te horen dat een Spaans leger in Alkmaar naar hem op zoek was. Hij sloeg snel op de vlucht, maar de enige uitweg was de geheime uitgang van Alkmaar. Hij had nog maar 2 uur de tijd en kon alle aanwijzingen goed gebruiken. Ook jullie krijgen 2 uur de tijd om de uitgang te vinden, zetten jullie een snelle tijd neer?




Met de Escape Tour dwalen jullie door Alkmaar op zoek naar opdrachten, vragen, raadsels en natuurlijk de aanwijzingen. En terwijl jullie op zoek zijn naar de uitgang komen jullie langs de leukste plekjes van Alkmaar. De zoektocht begint op de Voordam, succes!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kan zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Per team van 2 tot 4 personen €29,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Escape Tours Alkmaar

Hoeveel sterren geef jij Escape Tours Alkmaar?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

De leukste steden waar je de Escape Tour citygame kan doen

Doe mee met de Escape Tour en verken je favoriete stad in Nederland. Tijdens het spel ontvang je opdrachten en aanwijzingen die je moet voltooien. Het is een Escape Room dwars door de stad. Bekijk dt blog voor een Escape Tour bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Escape Tours Alkmaar te melden