Big Insects

(1/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
14-07-2021 t/m 22-08-2021

 

Aankomende zomer strijken de enorme bewegende insecten van Big Insects neer in de tuinen van Paleis Soestdijk. Deze unieke en educatieve expositie inclusief theatershow is dit jaar voor het eerst zo groots in Nederland te zien. Paleis Soestdijk is hier als een van de SDG huizen, met diverse duurzaamheidsdoelen om van de wereld een groenere plaats te maken, een perfect passende locatie voor en bovenal een plek die elke generatie aanspreekt.


Van 14 juli tot en met 22 augustus 2021 staat het prachtige park van Paleis Soestdijk in het teken van Big Insects. Onder leiding van Miro en Kreek, een mier en een krekel, gaan bezoekers op interactieve ontdekkingstocht door de insectenwereld. Onderweg maken zij kennis met tientallen metershoge bewegende insecten die geluid maken, waarbij het lijkt alsof ze zelf net zo groot zijn als deze gevarieerde beestjes.
Paleis Soestdijk is als SDG House perfecte match

De locatie van de expositie is voor alle generaties een feest van herkenning: voor de jongste kinderen als het huis van Sinterklaas en voor ouders en grootouders als de voormalige woning van Prinses Juliana en Prins Bernhard. Naast het feit dat Paleis Soestdijk al een bezienswaardigheid van zichzelf is, is het als een van de SDG Houses (Sustainable Development Goals) ook nog eens de ideale match voor een avontuurlijke expositie met groen karakter zoals deze


Groene impact maken op kinderen op leuke wijze

“Levensherinneringen creëren voor kinderen met behulp van leerzame verhalen op een originele plek staat centraal bij alles wat wij doen, zo ook bij Big Insects”, vertelt initiatiefnemer Tim Lammers. Big Insects is een initiatief van zijn bedrijf Kibeco (kinder beleving concepts). Wat ooit begon als een droom om meer impact te maken voor kinderen in de regio Twente is inmiddels uitgegroeid tot diverse landelijke projecten, waaronder deze grote expositie met theatershow. Big Insects wordt dit jaar geëxploiteerd door VDVZ Productions, het bedrijf van ondernemers Niek van der Vechte en Sanne van Zijst. Zij doen er alles aan om de beleving van de bezoekers te optimaliseren, zodat ze met meer bewustzijn van al dat leeft om hen heen naar huis gaan.
 

Openingstijden

Van woensdag 14 juli tot zondag 22 augustus is Big Insect elke dag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Tickets €15,50

Parkeren €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Big Insects

(Pagina 1 van 1)

 

"Eigenlijk een simpele speurtocht, maar voor een hoge prijs."

Celine   -   02-08-2021

02-08-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Eigenlijk een simpele speurtocht, maar voor een hoge prijs."

Mooie insecten foto’s, leuke kinder show. Maar 70,- (voor 2 volwassen en 2 kids) is naar mijn mening te veel voor een simpele speurtocht. Binnen 2 uur heb je ook echt alles gezien en gedaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Big Insects?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Big Insects te melden