Efteling Hotel

Op slechts 5 minuten lopen van het Efteling Park staat het Efteling Hotel. Voorzien van alle luxe en comfort van een viersterrenhotel. Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite. Of verblijf in een van de comfortkamers of ruimer opgezette Junior Suites. Allemaal inclusief onbeperkt toegang tot de Efteling.


Schuif aan een koninklijke tafel in De Hoffelijke Heraut voor een heerlijk 3-gangenmenu of trakteer jezelf op een broodje, taart of snack in de Gelagkamer.
Bij mooi weer ga je natuurlijk naar het park, maar ook na sluitingstijd is er genoeg speelgelegenheid voor de kids. Klim in touwen en suis van de glijbaan in het indoor Speelkasteel.


Ontmoet en begroet Klaas Vaak of ga op de foto met je favoriete Sprookjesbosbewoner. Ze zijn elke dag in het hotel te vinden!Faciliteiten

  • Restaurant
  • Bar
  • Indoor Speelkasteel
  • Badhuys
  • Half uur eerder toegang Efteling Park


Efteling

Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.

Meer informatie over de Efteling

 

 


0 Recensies over Efteling Hotel

Hoeveel sterren geef jij Efteling Hotel?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Efteling Hotel te melden