Zoo en Zo

ZOO&ZO is de meest verrassende en grootste dierenspeciaalzaak van Nederland! Absoluut de moeite waard om eens te komen kijken dus! Als dierenspeciaalzaak bieden ze een uitgebreid assortiment voor al jouw huisdieren. Maar ze zijn niet alleen een dierenspeciaalzaak voor huisdieren, ook aan ruitersport & hengelsport hebben ze gedacht!
ZOO&ZO is een dierenspeciaalzaak die ruim 5000m2 aan beleving biedt. Van hondenvoer, katten krabpaal, konijnenhok tot vogelkooi. De  dierenspeciaalzaak heeft alles voor een gezond én vrolijk huisdier! Alle producten worden met zorg geselecteerd door specialisten. Daarnaast werken in de dierenspeciaalzaak deskundige medewerkers die jou altijd van passend advies zullen voorzien! En wist je dat ze ook voor jou als dierenliefhebber ook leuke activiteiten organiseren?
Er zijn allemaal verschillende dingen te doen in de dierenspeciaalzaak. Zo hebben ze een ''doggywash'' waar je jouw hond kunt wassen en drogen, ze hebben een sfeervolle lunchdroom waar je lekker kunt lunchen of genieten van een kopje koffie met iets lekkers. Op de kaart tref je naast diverse soorten koffie, thee en frisdranken ook de lekkerste broodjes, soepen en salades aan. Ook hebben ze een ''Health Check'', ZOO&ZO kan een gezondheidscheck doen voor jouw dier, er worden mogelijke oorzaken voor het onbalans uitgelezen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 9:00 tot 19:00 uur

Vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur

Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

De prijzen in de winkel voor producten zijn variërend

Health Check vanaf €75,00

Dog Wash €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


0 Recensies over Zoo en Zo

Hoeveel sterren geef jij Zoo en Zo?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Zoo en Zo te melden