Eco Boats Amsterdam

Eco Boats Amsterdam is de meest ecologische bootverhuur van Amsterdam. Vind jij het belangrijk om milieubewust bezig te zijn? Dan is Eco Boats Amsterdam the place to go! Varen in Amsterdam hoeft niet vervuilend te zijn, Eco Boats zijn speciaal gemaakt om de grachten zo schoon mogelijk te houden.


Hoe dat kan? De Eco Boats zijn elektrisch en stoten geen vieze uitlaatgassen uit. Hierdoor is er minder lucht- en watervervuiling. Iedereen wilt tenslotte schone lucht inademen! De grachten zijn zo ook een stuk schoner. Een ander voordeel hiervan is dat je tijdens het varen lekker kunt picknicken, borrelen of lunchen zonder dat je een vieze lucht inademt. Daarnaast zijn de fluisterboten, zoals de naam al zegt, fluisterstil. Je hoeft dus niet hard te schreeuwen naar elkaar om boven het geluid van een ronkende motor te komen. Ideaal dus!




Om nog milieubewuster en duurzaam bezig te zijn, bieden wij plastic vissen aan tijdens een vaartochtje met onze Eco Boat. Hierbij krijg je een schepnet en vuilniszakken mee aan boord om plastic uit de grachten te vissen tijdens het varen! Je bent zo niet alleen goed bezig, maar het is ook nog eens erg leuk om te doen voor jong en oud. Geef bij het reserveren 'plastic vissen' aan als je dit wilt doen en zij regelen alle spullen.


Bij Eco Boats krijg je een eigen privé boot mee die alleen voor jou en jouw gezelschap is. Je mag met maximaal 12 personen in een boot en je mag de boot ook zelf besturen, geen vaarbewijs nodig! Je krijgt een kaart van de grachten mee aan boord en comfortabele kussens en dekens. Voor de kids zijn er ook zwemvesten aanwezig.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks geopend van 10:00 tot 22:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Maandag t/ donderdag €50,00 per uur*

Vrijdag t/m zondag €60,00 per uur*


*Minimale vaarduur van 2 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Eco Boats Amsterdam

Hoeveel sterren geef jij Eco Boats Amsterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Eco Boats Amsterdam te melden