ACEC Gebouw

Het ACEC (Apeldoorns Centrum voor Eigentijdse Cultuur) biedt een unieke mix van kunst, cultuur en horeca in industrieel erfgoed. Het complex is centraal gelegen in het uitgaans- en cultuurkwartier van de Apeldoornse binnenstad.




Naast wisselende exposities op het gebied van moderne kunst vindt er een breed scala aan evenementen plaats, zoals lezingen, workshops en concerten. Ook worden er in ACEC zakelijke bijeenkomsten, borrels en discussieavonden georganiseerd. Op de bovenste drie verdiepingen van het ACEC-gebouw zijn bedrijven uit de creatieve sector gevestigd en bestaat de mogelijkheid werkruimten te huren.






De exposities zijn een reflectie van de huidige beeldcultuur en bestrijken zowel de beeldende kunst als fotografie, architectuur en vormgeving. Kortom: alle professionele vormen van beeldtaal zijn bij ons vertegenwoordigd.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag gesloten

Vrijdag t/m zondag van 12:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over ACEC Gebouw

Hoeveel sterren geef jij ACEC Gebouw?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van ACEC Gebouw te melden