Outside Escape Zutphen

Ontdek Zutphen op een nieuwe en spannende manier door raadsels op te lossen en de stad te verkennen! Deze uitdagende city escape voert je langs zowel bekende als verborgen plekjes van deze historische Hanzestad.


Tijdens de stadswandeling los je samen met je teamgenoten een mysterie op dat speciaal is geschreven voor Zutphen.


Oud Zeer

Tijdens je bezoek aan Zutphen vind je een dagboek van een handelaar uit de 14e eeuw. Deze man werd verbannen uit de stad en zint op wraak tegen zijn concurrent. Kun jij ontdekken waarom hij verbannen werd? En of zijn wraakplannen zijn geslaagd?


Ontdek de omgeving van Zutphen


De route voert je door de binnenstad van Zutphen, langs iconische locaties zoals de Berkelpoort, de stadsmuren, het Oude Bornhof, de Wijnhuistoren, de Bourgonjetoren en de Drogenapstoren.


Je begint en eindigt de tocht bij het VVV-kantoor, midden in de stad. Voor of na de route kun je genieten van de lokale gastvrijheid in een van de gezellige cafés.

 

Openingstijden

Start op ieder moment, reserveren is niet nodig


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

€25,00 per team


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Outside Escape Zutphen

Hoeveel sterren geef jij Outside Escape Zutphen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

De leukste steden waar je Outside Escape kan spelen

Ga op pad in een van de vele locaties in Nederland en wandel door een door jou gekozen stad met Outside Escape! Tijdens de Outside Escape zal je raadsels en puzzels oplossen met je team. Daarnaast leer je ook nog unieke plekken van de stad kennen. Bekijk dit blog om een Outside Escape bij jou in de buurt te vinden.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Outside Escape Zutphen te melden