Online escape room Crazy Doctor

The Cazy doctor is een 360 online escape game die je vanuit je eigen huis samen met je collega’s, familie en vrienden kan beleven corona proof.


Verhaallijn

Je vriendin, Anna, had symptomen van COVID-19, dus maakte ze een afspraak met haar dokter, Dr. Condor. Ze ging naar zijn privépraktijk, maar sindsdien heb je niets meer van haar gehoord. Het is dagen geleden! U besluit om meer informatie te zoeken en iets vreemds te ontdekken. Je vriendin Anna is niet de enige die vermist werd na de afspraak van haar dokter ... Er gaan geruchten dat Dr. Condor gruwelijke experimenten uitvoert op zijn patiënten ... Iemand zou de waarheid moeten ontdekken. En je moet Anna vinden! Een van je vrienden heeft al een afspraak met de huisarts gemaakt, zodat je kunt helpen bij dit onderzoek. Kun je Anna vinden en in leven blijven en ontsnappen door het mysterie van de dokterspraktijk te ontrafelen?
Intensief

Een spectaculair spel waarbij je niet alleen een goed stel hersens nodig hebt; maar vooral ook goede communicatie en samenwerking! Want alleen door een goede samenwerking weet je te ontsnappen! We bieden een epische ervaring met veel acteurs en filmpjes om je helemaal in de sfeer van het verhaal te brengen. Het voelt bijna alsof je samen met je vrienden, familie of collega’s werkelijk in een escaperoom bent opgeslokt, maar dan vanaf je kantoor of lekker vanaf je eigen bank!
Kraak de codes!

Ben jij gek op het maken van puzzels, kraken van codes en zie jij de verbanden? Ga dan snel op afspraak met Dr Condor en beleef deze spannende 360 online escape room. Speel alleen of samen en Wie weet eindig jij in de topranking van je afdeling, team en of vrienden/familie uitje. Eventueel is dit spannende event uit te breiden met een borrelpakket, zo geniet je van een heerlijk drankje en iets te knabbelen tijdens het spel.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Bepaal zelf wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Teams van 2 tot max 6 spelers €12,00


Voor 10% korting gebruik de kortingscode: fijnuit10


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Online escape room Crazy Doctor

Hoeveel sterren geef jij Online escape room Crazy Doctor?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Online escape room Crazy Doctor te melden