EscapeBox Scheveningen

EscapeBox is hét nieuwe escape spel in Nederland. EscapeBoxen zijn vergelijkbaar met mini escape rooms maar dan zonder dat je wordt opgesloten. Er staan 12 boxen die op slot zitten. Door het oplossen van puzzels, waarvoor je logisch en snel moet nadenken, kan je de boxen kraken. EscapeBox kan gespeeld worden vanaf 2 personen tot groepen van maximaal 40 personen.


Superleuk om te doen als team-uitje of als verjaardagspartijtje (vanaf 12 jaar). De klok tikt - lukt het jou en je team de puzzels op te lossen en zoveel mogelijk boxen kraken voordat de tijd om is?EscapeBox Scheveningen vind je in Palace Promenade, direct achter de boulevard en het strand van Scheveningen. De locatie ligt niet ver van Den Haag, Delft, Leiden en Zoetermeer. Kom met het OV of maak gebruik van de nabij gelegen parkeergarage. Je kunt in de Escapebox locatie ook GlowGolf (glow-in-the-dark minigolf) en tafeltennis spelen. En nagenieten van lekkere drinks & bites.

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 22:00 uur

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Vanaf €12,50 p.p. voor 45 minuten


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over EscapeBox Scheveningen

Hoeveel sterren geef jij EscapeBox Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van EscapeBox Scheveningen te melden