Qula Indoor Bazaar Beverwijk

Is het een koude, regenachtige dag en wil je toch iets leuks ondernemen? Doe dan deze fantastische speurtocht door de wondere wereld van de Bazaar in Beverwijk.


De Bazaar (of Oosterse Markt) bestaat uit enorme hallen waar alles te koop is. Je vindt er kraampjes met exotische levensmiddelen, Perzische tapijten, sieraden, parfum, kleding en véél meer. Ook zijn er ruim 120 food-kraampjes met lekkers uit alle hoeken van de wereld.
Je krijgt de opdracht kraampjes te vinden in dit doolhof. Als dit lukt verdien je punten. Je krijgt ook een leuke vraag over wat er wordt verkocht. Bij bijvoorbeeld een parfum-kraampje krijg je een vraag over parfum. Als je deze vraag goed beantwoordt verdien je bonuspunten.
Als je met meer team speelt, wint het team met de meeste punten. Als je met 2 personen speelt (of een groepje), speel je voor een high-score.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Groep van max 6 personen €49,01

Voor korting gebruik de kortingscode: QULAKORTING

 


0 Recensies over Qula Indoor Bazaar Beverwijk

Hoeveel sterren geef jij Qula Indoor Bazaar Beverwijk?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Vind hier een Qula City Trail bij jou in de buurt

De Qula City Trail is een super gezellige speurtocht door de stad. Tijdens je wandeling moet je raadsles oplossen en opdrachten maken. De Qula City Trail kan je in verschillende steden spelen. Vind hier een stad bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Qula Indoor Bazaar Beverwijk te melden