Locals Arnhem

Restaurant LOCALS staat voor lokale producten én mensen. Het LOCALS team gaat hier voor gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen en vis & vlees een bijrol hebben. Met een eigen Vertical Farm (groente/kruidenkas) en lokaal ingekochte producten presenteren ze het beste van Nederlandse bodem, maar dan wel verrassend, verantwoord én op een moderne wijze gepresenteerd.




In de keuken staat chef-kok Frank Bregman aan het roer. Een ervaren chef-kok die in het verleden ervaring heeft opgedaan bij restaurants Oud Sluis en Pure C van Sergio Herman en een eigen Bib Gourmand restaurant heeft gehad in Renkum. Dagelijks staat Frank nu samen met zijn team klaar om je mee te nemen op een culinaire reis en te verrassen met de mooie gerechten van de kaart. Kom langs voor een get together met koffie en lekkernijen in de ochtend, een smaakvolle lunch, gezellig borrel of een exclusief diner in de avond.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dagelijks open van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Lunch vanaf €8,00

3-gangen €37,50

4-gangen €45,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Locals Arnhem

Hoeveel sterren geef jij Locals Arnhem?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Locals Arnhem te melden