Up Ballooning Ballonvaart

Wil u een onvergetelijke ballonvaart maken? Dan bent u bij Up Ballooning ballonvaarten aan het juiste adres. Zij maken van elke luchtballonvaart een unieke ervaring. Geniet van een adembenemend uitzicht over Belgische en Zeeuws-Vlaanderen natuurgebieden. Ze zijn ook sterk actief boven steden zoals Gent, Antwerpen en Brugge! Of bekijk uw eigen woonplaats vanuit een verrassend perspectief. Een ballonvaart is een beleving die u voor altijd bijblijft. De ballonvaarten zijn: veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend.




Zij laten u in alle rust, op een ontspannen en professionele manier ervaren dat ballonvaren een fantastische beleving is! Bij Up Ballooning verkiezen ze voor kleinere ballonmanden met extra comfort en rust! Ze varen standaard ballonnen voor 2 tot 5 personen 4 tot 7 personen 8 tot 10 personen, om zo een optimale ballonvaart te kunnen beleven in alle rust. Je kan dus gemakkelijk privé een ballon afhuren voor je gezin of met je bedrijf voor een incentive.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Ochtendvaart/Avondvaart

Volwassen €125,00

Kinderen t/m 12 jaar €99,00


Citytours

Volwassen €145,00

Kinderen t/m 12 jaar €145,00


Ooster- en Westerschelde €159,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Up Ballooning Ballonvaart

Hoeveel sterren geef jij Up Ballooning Ballonvaart?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Up Ballooning Ballonvaart te melden