SkagaVenture

Dé plek in de Noordkop voor ontspanning en avontuur, dat is SkagaVenture. Het nieuwste en modernste indoor Family Entertainment Center van Nederland waar je o.a. kunt karten, lasergamen, trampoline springen, VR en arcade games kunt spelen maar ook heerlijk kunt borrelen en eten. En dat allemaal in een prachtig, duurzaam en spiksplinternieuw gebouw!


E-Karting, Next Level Karten

Kom karten in de moderne, razendsnelle E-karts op de indoor kartbaan met een lengte van ruim 300 meter. Uitdagend en speels met diverse technische bochten en spannende inhaalmogelijkheden. De baan is in tegenstelling tot veel traditionele kartbanen helder verlicht en naast zeer veilige barriers voorzien van kerbstones en uitloopstukken die je het gevoel geven alsof je op een Formule 1 circuit rijdt. Dat maakt het zeer geschikt voor zowel de sportieve als recreatieve karter.
Jumpen

Kom jumpen in het mooiste en meest veelzijdige trampolinepark van de Noordkop. Ervaar het hele jaar door jumpplezier in de arena met klimaatbeheersing. Op hete zomerdagen houden zij het er lekker koel en tijdens een koude winterdag zorgen we voor een aangenaam beweeg temperatuurtje. Ruim 1000 m2 jump plezier met o.a. een dodgeball arena, een high performance trampoline, dunkzones, reactiespellen, tumblelanes en heel veel vrije springzones. Test je armkracht in het uitdagende Ninjacourse of relax in de chillzone.
Gamefloor

De tweede etage van de center staat geheel in het teken van Gamen. Hier bevindt zich de Arcade hal met gezellige bar waar je o.a. kunt poolen, een potje airhockey kunt spelen maar je kunt je ook uitleven op een flipperkast of op een van de retro game kasten. Maar dat is nog niet alles! Boek een missie in de Lasergame arena of verlaat voor even de realiteit in onze VR Room...

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag gesloten

Dinsdag t/m donderdag van 14:30 tot 21:00 uur

Vrijdag van 12:00 tot 00:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 00:00 uur

Zondag van 10:00 tot 21:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Karten vanaf €14,50

Lasergamen vanaf €9,00

VR gamen vanaf €17,50

Jumpen vanaf €8,00

 


0 Recensies over SkagaVenture

Hoeveel sterren geef jij SkagaVenture?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van SkagaVenture te melden