Qula City Trail Middelburg

De Middelburg City Trail is een fantastische speurtocht door Middelburg. Op je telefoon krijg je raadsels en leuke opdrachten. Als je een raadsel of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je met verschillende teams speelt, wint het team met de meeste punten.Ook wanneer met n groepje speelt, is de speurtocht z ontzettend leuk m te doen! De speurtocht door Middelburg is de ideale groepsactiviteit voor zon 2,5 uur plezier en gezelligheid!


Qula Kids Trails

Qula Kids Trails zijn een hartstikke leuk idee om goedkoop en voor kinderen een superspannend feestje te vieren. Kinderen gaan in kleine teams de buurt in. Ze krijgen op een mobiel grappige zoekopdrachten, raadsels en gekke vragen. Ieder kind een in het team krijgt een aparte rol in het spel. Het ene kind is speurder, de ander navigator of fotograaf. Via de smartphone krijgen de kinderen de opdrachten, raadsels en vragen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kunt zelf bepalen wanneer je begint

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een groep van 1 tot 6 spelers 49,00

 


0 Recensies over Qula City Trail Middelburg

Hoeveel sterren geef jij Qula City Trail Middelburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

De vakantie is de tijd om er op uit te trekken met de hele familie. Natuurlijk wil je niet teveel betalen. Daarom hebben we hier een aantal uitjes voor je verzameld met kortingen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Qula City Trail Middelburg te melden