Qula City Trail Roermond

De Roermond City Trail is een fantastische speurtocht door Roermond. Op je telefoon krijg je raadsels en leuke opdrachten. Als je een raadsel of een opdracht goed hebt gedaan, krijg je punten. Als je met verschillende teams speelt, wint het team met de meeste punten. Ook wanneer met één groepje speelt, is de speurtocht zó ontzettend leuk om te doen! Er zijn 16 verborgen plekken die je moet vinden, goed voor zo’n 2 uur plezier en gezelligheid!



Qula Kids Trails

Qula Kids Trails zijn een hartstikke leuk idee om goedkoop en voor kinderen een superspannend feestje te vieren. Kinderen gaan in kleine teams de buurt in. Ze krijgen op een mobiel grappige zoekopdrachten, raadsels en gekke vragen. Ieder kind een in het team krijgt een aparte rol in het spel. Het ene kind is speurder, de ander navigator of fotograaf. Via de smartphone krijgen de kinderen de opdrachten, raadsels en vragen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Je kunt zelf bepalen wanneer je begint


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Een groep van 1 tot 6 spelers €49,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Qula City Trail Roermond

Hoeveel sterren geef jij Qula City Trail Roermond?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Vind hier een Qula City Trail bij jou in de buurt

Vind hier een Qula City Trail bij jou in de buurt

De Qula City Trail is een super gezellige speurtocht door de stad. Tijdens je wandeling moet je raadsles oplossen en opdrachten maken. De Qula City Trail kan je in verschillende steden spelen. Vind hier een stad bij jou in de buurt.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Qula City Trail Roermond te melden