Museumfoto

In Amsterdam is het bezichtigen van de Hollandse meesters natuurlijk een absolute must. Maar hoe leuk is het om zelf een meesterwerk te worden?


Peter – geboren en getogen in Amsterdam - heeft sinds december 2015 een kleine en zeer sfeervolle fotostudio in een van de winkeltjes van De Nieuwe Kerk op De Dam in Amsterdam. In de speciaal voor hem gemaakte kostuums portretteert hij bezoekers als een van de kunstwerken uit de diverse musea. Op dit moment zijn de volgende portretten mogelijk”

  • Het Melkmeisje van Vermeer
  • De Prins van Oranje van Thomas Key
  • De Vrolijke Drinker van Frans Hals
  • Rembrandt van Rijn, het zelfportret Circles
  • Vincent van Gogh in zijn slaapkamer
  • Het Meisje met de Parel van Vermeer
  • De nar met de luit van Frans Hals




Om van deze fotoshoot een gezellig uitje te maken zijn er afspraken gemaakt met kleine en leuke ondernemers in het hart van Amsterdam. De fotoborrel in samenwerking met het oudste proeflokaal van Amsterdam De Drie Fleschjes (1619) en de fotoboottocht met rederij Friendship zijn erg populair.


Bij Museumfoto heb je in no-time een meesterwerk en een geweldige herinnering aan Amsterdam in handen. Je vindt Museumfoto in de Eggertstraat 2, één van de winkeltjes rondom de Nieuwe Kerk, vlakbij de Dam. Als je een rondje om de kerk loopt, dan kom je hun altijd tegen.




De fotoshoot is zeer geschikt voor koppeltjes, vrienden, gezinnen en groepjes collega's. Speciaal voor kinderen zijn er ook diverse kostuums. Gezellig in hartje Amsterdam samen op de foto in een zeer ontspannen sfeer.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Museumfoto is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

1 foto, 1 print, 1 persoon €16,50

1 foto, 2 prints, 2 personen €25,00

1 foto, 2 prints, 3-5 personen €37,50


Extra print en email €7,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Museumfoto

Hoeveel sterren geef jij Museumfoto?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Museumfoto te melden