Restaurant Het gulden ABC

De naam Het Gulden ABC verwijst naar de drukkerij De Gulden ABC die zich in de 17e eeuw in dit pand aan de markt in Delft bevond. Vandaag de dag geeft Restaurant Het Gulden ABC u in het historisch pand de huiselijke en nostalgische sfeer van toen. De verschillende ruimtes in het restaurant hebben allemaal hun eigen charme. In het zomerseizoen hebben ze een groot en gezellig terras op de Markt. En in het winterseizoen een extra sfeervol klein terras met verwarmingen, dekentjes en fijne achtergrondmuziek om u in alle jaargetijden van alle gemakken te voorzien.

 

U kunt hier terecht voor een lekker kopje koffie of verse thee met gebak, lunch of een heerlijk diner. Voor groepen van 10 tot 40 personen hebben ze keuze uit verschillende arrangementen om uw verjaardag, receptie, afstudeerborrel of elke andere speciale gelegenheid compleet te maken.

 

Openingstijden


 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Restaurant Het gulden ABC

Hoeveel sterren geef jij Restaurant Het gulden ABC?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Het gulden ABC te melden