Café-restaurant De Eendracht

Koffie drinken, krantje lezen, lunchen met zakelijke relaties, borrelen met collega’s, ontmoeten met dorpsgenoten, samenkomen met je club, genieten van de buitenlucht op het grote terras, een vorkje prikken met je geliefde, een snelle hap omdat dat vaak makkelijker is dan zelf koken, een uitgebreid diner met de familie omdat er iets te vieren is, een kaartje leggen met je vrienden, de week doormidden zagen aan de bar….. zo kunnen we nog wel even doorgaan! Het kan allemaal bij de Eendracht!

 

De filosofie van De Eendracht kenmerkt zich door "eenvoud en kwaliteit" Dit is goed terug te zien in de producten, die ze met trots presenteren. DE met zorg uitgezochte producten en leveranciers zorgen voor een kwalitatief product voor een betaalbare prijs. De Eendracht staat graag klaar om al hun gasten een aangename tijd te bezorgen!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m woensdag 8.00 tot 00.00

Donderdag en vrijdag 8.00 tot 1.00 uur

Zaterdag 9.00 tot 1.00 uur

Zondag 9.00 tot 00.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Café-restaurant De Eendracht

Hoeveel sterren geef jij Café-restaurant De Eendracht?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Café-restaurant De Eendracht te melden