Oorlogsmuseum Medemblik

(5/5)  1 recensies

Dagje uit Oorlogsmuseum Medemblik

Beleef de W.O.II Experience Tours volgens Escaperoom-concept. Leer op een interactieve manier wat er destijds gebeurde en maak kennis met de lokale Tweede Wereldoorlog verhalen. Leuk en leerzaam voor jong tot oud!


Experience Tour 'Keuzes in Almersdorp' (burgerlijk).

Stap binnen in het authentieke jaren ’40 dorpje en ga terug in de tijd. Leer op een interactieve manier wat hier in West-Friesland ten tijde van de Tweede Wereldoorlog is gebeurd en ontdek de lokale verhalen. Ontcijfer codezinnen van Radio Oranje, ga op zoek naar een verborgen kruipruimte en ontdek een schuilzolder. Kom langs én beleef met vrienden en familie!


Liever het jaren '40 dorpje bekijken zonder de actieve Experience Tour? Dat is mogelijk middels het tourboek dat je meeneemt door het dorpje en kennis laat maken met de lokale Tweede Wereldoorlog verhalen in West-Friesland. Experience Tour 'Weg naar Vrijheid' (militair)

Ontdek de weg naar vrijheid door in ‘de schoenen’ van een soldaat te stappen en mee te gaan langs onbekende maar zéér belangrijke operaties die nodig waren voor onze vrijheid nu! Zo help je 'Jimmy Spencer' met het controleren van lading die getransporteerd moest worden naar de 3 miljoen soldaten aan het West-Front, leer je van alles over noodbruggen en de Combat Engineers die deze 'letterlijke' bruggen naar vrijheid maakten en ga je als team meerdere missies voltooien.


Ook voor diverse arrangementen voor familie-uitjes, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, teambuildings, monumenten tours, high tea's, zalen verhuur, feestlocatie en de verschillende rondritten in diverse W.O.II trucks kan je terecht bij Oorlogsmuseum Medemblik.

 

 

Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag van 12:30 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Kinderen (4-12) €10,00

Volwassenen: €12,50

Experience keuzes in Almersdorp kinderen (4-12) €10,00

Experience Keuzes in Almerdorp volwassenen: €15,00

Experience Weg naar Vrijheid (vanaf 4 jaar) €17,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


1 Recensies over Oorlogsmuseum Medemblik

Een interessant dagje uit vol beleving

lars   -   29-04-2022

29-04-2022

Plaats een reactie

Betrouwbaarheid recensie:

Een interessant dagje uit vol beleving

Het museum is interactief opgezet en het aanbod is geschikt voor alle leeftijden. Echt een waardevol dagje uit met elkaar!

Lees Verder  


Hoeveel sterren geef jij Oorlogsmuseum Medemblik?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Oorlogsmuseum Medemblik

Zeldenrust 5
1671GW Medemblik
Provincie Noord-Holland

0623975661

Klik hier om onjuiste gegevens van Oorlogsmuseum Medemblik te melden